Concert in de kerk van Rozendaal: Een muzikale middag vol liefde en leven

10 sep , 16:24 Nieuws
duo hans scholing marc buijs
ROZENDAAL - Op zondag 22 september 2024 om 15.00 uur vindt er een bijzonder concert plaats in de kerk van Rozendaal, gelegen aan de Kerklaan 15. Het duo Hans Scholing (zang) en Marc Buijs (piano) verzorgt een inspirerende muzikale middag met een programma dat draait om twee tijdloze thema's: de liefde en het leven.

Een muzikale reis van klassiek tot modern

Het concert van Buijs & Scholing biedt een afwisselend programma met zowel klassieke stukken als modern Nederlandstalig repertoire. Deze boeiende combinatie maakt het een feest voor muziekliefhebbers. De liederen die ten gehore worden gebracht, variëren van bekende melodieën tot verrassende nieuwe interpretaties, waardoor er voor ieder wat wils is.
Marc Buijs studeerde klassiek piano aan de Hogeschool voor de Kunsten en behaalde daarnaast een master in koordirectie. Naast zijn werk als pianist en pianodocent is hij ook dirigent van vijf koren, liedjesschrijver en actief als pianist, zanger en acteur bij Theatergroep Mooi Weer.
Hans Scholing heeft een achtergrond in klassieke zang, die hij eveneens aan de Hogeschool voor de Kunsten heeft gevolgd. Hij volgde masterclasses bij gerenommeerde musici en heeft bijgedragen aan diverse opera- en muziektheaterproducties. Naast zijn uitvoerende werk geeft hij zanglessen en workshops in stemgebruik.

Praktische informatie

  • Aanvang concert: 15.00 uur
  • Deuren open: 14.30 uur
  • Locatie: Kerk van Rozendaal, Kerklaan 15, 6891CM Rozendaal
Na afloop van het concert is er een gezellige 'meet & greet', waarbij bezoekers de mogelijkheid hebben om de artiesten te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Entreeprijzen

  • Reguliere entree: € 17,-
  • Vrienden van de Kerk van Rozendaal: € 15,-
  • Gelrepas- en studentenkaarthouders: € 5,-
  • Kinderen jonger dan 10 jaar (onder begeleiding): gratis
Kaarten kunnen vooraf worden gereserveerd via [email protected]. Daarnaast zijn ze op de dag van het concert ook verkrijgbaar aan de deur van de kerk.
Meer informatie is te vinden op de website van de kerk: www.dekerkvanrozendaal.nl onder het kopje 'Vrienden'.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.