Evangelische Gemeente Dieren viert 40-jarig jubileum met feestelijke activiteiten

10 sep , 13:13 Nieuws
evangelische gemeente dieren
DIEREN - Dit jaar viert de Evangelische Gemeente Dieren (EGD) een bijzonder jubileum: de kerkgemeenschap bestaat 40 jaar. Ter ere van dit jubileum trakteert de gemeente op zaterdag 14 september op een feestelijke middag vol activiteiten voor jong en oud.
De festiviteiten beginnen om 16.00 uur met een familieconcert van het duo Marcel & Lydia Zimmer. Dit muzikaal echtpaar staat bekend om hun inspirerende, christelijke liederen en zorgt voor een feestelijke start van het jubileumprogramma. Voor het concert kunnen gratis kaarten worden gereserveerd via de website van de EGD.
Aansluitend, tussen 17.30 en 19.30 uur, is iedereen welkom bij de 'Meet & Eat'. Op het trapveldje achter het kerkgebouw wordt er getrakteerd op lekkernijen zoals frietjes en snacks. Naast het eten wordt er ook een speelse activiteit georganiseerd voor kinderen en volwassenen: een vossenjacht waarbij Bijbelse figuren een centrale rol spelen.
De Evangelische Gemeente Dieren werd in 1984 opgericht en hield haar eerste zondagsdienst in Wijkcentrum De Drieschaar in Dieren Noord-Oost. De jonge gemeente bestond destijds uit christenen met verschillende kerkelijke achtergronden. De oprichters kozen bewust voor een eenvoudige naam, met als doel zich volledig te richten op het evangelie en het vormen van een gemeenschap.
De festiviteiten van zaterdag bieden een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op de afgelopen 40 jaar en vooruit te kijken naar de toekomst van de gemeente. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere dag mee te vieren.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.