Concert Wilhelmina Spankeren op 17 juni

08 jun 2023, 15:00 Nieuws
wilhelmina spankeren
Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren organiseert op zaterdag 17 juni haar voorjaarsconcert. Het thema van het concert is Reis door de tijd en zoals de titel al doet vermoeden laat Wilhelmina muziekwerken spelen van heden tot nu.
Het fanfare orkest staat onder leiding van Wilhelmina’s nieuwe dirigent Chiel Zomer. Voor Chiel Zomer is dit zijn eerste concert met de Spankerense vereniging. Naast de fanfare zijn ook de blokfluitgroep onder leiding van Nanette Eikenaar-Rozendom en het opleidingsorkest onder leiding van Amanda van de Veer van de partij. Het belooft een mooi en gevarieerd concert te worden.
Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 te Dieren en begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website www.wilhelmina-spankeren.nl en aan de kassa. Toegangskaarten kosten € 5,-, Kinderen tot 12 jaar € 2,50
Meer informatie over de activiteiten van muziekvereniging Wilhelmina vindt u op de website www.wilhelmina-spankeren.nl of via e-mail: [email protected] .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.