Cursus projectontwikkeling en fondsenwerving bij de Zoomerij

24 aug , 11:21 Nieuws
cursus projectontwikkeling en fondsenwerving zoomerij dieren
DIEREN – Op woensdag 11 september start een nieuwe cursus vanuit de Zoomerij. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten, gericht op de culturele sector. De cursus is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in projectontwikkeling en fondsenwerving.
In deze cursus leer je jouw creatieve idee uitwerken tot projectplan. Je krijgt tips over hoe je subsidie of financiering kan aanvragen en waar dat kan. Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf aan de slag met de nieuw opgedane kennis. Aan het einde van de training heb je een kant-en-klare subsidieaanvraag om in te dienen. Doeko Pinxt, directeur van de Zoomerij, geeft de training. Pinxt heeft praktijkervaring in de uitvoering van culturele projecten en is gespecialiseerd in projectontwikkeling en fondsenwerving. Hij kent zowel de kant van de aanvrager als die van de beoordelaar van subsidies.
Meer informatie en kosten
De cursusdata zijn woensdag 11 september, 25 september, 9 oktober, 30 oktober en 13 november. De cursus is in de avond, van 19.30 – 21.00 uur in de Zoomerij Dieren. Leden van amateurkunstverenigingen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen zich gratis opgeven voor deze cursus. Andere geïnteresseerden betalen een vergoeding van €50,- voor de gehele cursus.
Aanmelden voor de training kan via www.dezoomerij.nl/agenda. Er zijn in totaal 10 plaatsen beschikbaar. Bij meer interesse, vindt de training in het voorjaar van 2025 nog een keer plaats.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.