Dag van de Poort brengt gezelligheid en plezier in Velp

07 okt , 9:10 Nieuws
dag van de poort brengt gezelligheid en plezier in velp 06 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
VELP – Zondag 6 oktober stond de van Heeckerenstraat in Velp in het teken van de Dag van de Poort, georganiseerd door stichting Buurthuis De Poort. Dit jaarlijkse evenement, een kleedjesmarkt gecombineerd met tal van activiteiten voor kinderen, trok weer veel bezoekers.
De dag begon om 10.00 uur en het programma was volledig gericht op vermaak voor jong en oud. Kinderen konden hun energie kwijt op de rodeostier, racen met trapskelters op een speciaal parcours of genieten van een ritje in de draaimolen. Daarnaast was er een opblaasbare wand voor doelschieten en een groot luchtkussen om op te springen. Voor jonge ondernemers was er de mogelijkheid om hun spulletjes te verkopen op de kleedjesmarkt.
Een bijzonder hoogtepunt van de dag was het bezoek van Paw Patrol, die om 13.00 uur arriveerde. Kinderen konden met hun favoriete held op de foto, wat voor stralende gezichten zorgde.
De muzikale omlijsting werd verzorgd door De kleine Zwerver, die voor een gezellige sfeer zorgde. Bezoekers konden in Buurthuis De Poort terecht voor koffie, thee, frisdranken, chips en andere lekkernijen, verzorgd door vrijwilligers.
Het evenement werd rond 16.00 uur afgesloten en terugkijkend was het een zeer geslaagde dag, mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. De Dag van de Poort bewees opnieuw een waardevolle traditie te zijn voor de buurt en zorgde voor een gezellige dag vol plezier voor jong en oud.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.