Energie Bespaarparty in Dieren: Praktische tips voor energiebesparing

06 okt , 15:18 Nieuws
energie bespaarparty stenfert1 incluzio rheden
Incluzio Rheden
DIEREN – Wil je weten hoe je thuis eenvoudig energie kunt besparen? Kom dan op zaterdag 12 oktober naar de Energie Bespaarparty in Pand 31, aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31 in Dieren. De bewonersgroep Samen Stenfert en de Werkgroep EnergieK hebben energiecoach Liesbeth Snippe van de Energiebank uitgenodigd om handige en praktische tips te geven waarmee je direct aan de slag kunt.
De middag begint met een korte presentatie van Liesbeth Snippe, waarin ze vertelt hoe kleine aanpassingen in huis kunnen zorgen voor een lagere energierekening. Daarnaast wordt er een Energiebingo georganiseerd, waarbij je kans maakt op leuke bespaarprijsjes. Je kunt ook persoonlijk kennismaken met Liesbeth, die als energiecoach bij jou thuis kan komen om specifieke tips te geven over energiebesparing.
Naast de nuttige informatie en activiteiten is er volop gelegenheid om te genieten van hapjes, drankjes en een gezellige sfeer. Je bent van harte welkom om binnen te lopen, maar het is fijn als je je vooraf aanmeldt.

Praktische informatie:

  • Datum: Zaterdag 12 oktober 2024
  • Tijd: 13.00 – 15.30 uur
  • Locatie: Pand 31, Van der Duyn van Maasdamstraat 31, Dieren
  • Aanmelden: Via [email protected] of 06-21407817
energie bespaarparty stenfert incluzio rheden
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.