Deelnemers gezocht voor Carnavalsoptocht in Rheden

23 okt , 11:03 Nieuws
gx1wemktk2b7c1mbdld9p1wzv 2014 03 02 carnavalsoptocht velp061
rheden.nieuws.nl
RHEDEN - Carnavalsverenging Cv. De Heiknüüters organiseert ook dit jaar weer de carnavalsoptocht voor het dorp Rheden. Iedereen is welkom om deel te nemen en de optocht in 2025 tot een succes te maken.

Groot of klein, alles mag!

Als je denkt aan een carnavalsoptocht denk je aan de grote praalwagens, uitgebouwde vrachtwagens of de trekker met versierde oplegger. En hoewel deze zeker meedoen in Rheden zijn ook andere creaties meer dan welkom! Met de straat, vriendengroep of zelfs in je uppie. In de carnavalsoptocht van Rheden is iedereen welkom.
En het leuke van carnaval is, (bijna) alles mag! Iets actueels, grappigs, vrolijks en ludieks. In de optocht kan het niet gek genoeg!
Natuurlijk doe je mee voor je plezier, en is vaak de voorpret net zo leuk als de optocht zelf. Een jury is aanwezig om alle creaties te beoordelen op originaliteit, constructie, interactie en nog veel meer! Ga jij met de hoofdprijs naar huis?
Denk je nu: ik wil meer weten, neem dan gerust contact met vereniging op.
Via deze link: https://cvdeheiknuuters.nl/optocht/contact kom je op de website van de vereniging terecht met daarop de contactpersonen die je graag te woord staan en meer informatie kunnen geven over de optocht.
Doe je ook mee? De vrijwilligers van Optochtcommissie Cv. De Heiknüüters horen het graag
rheden.nieuws.nl
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.