Concert Canzonet en Stadskoor Bredevoort in Dorpskerk Rheden

23 okt , 16:00 Nieuws
koren dorpskerk rheden
RHEDEN - Op zondagmiddag 27 oktober wordt er een dubbel- concert in de Dorpskerk gegeven. Maar liefst 2 koren komen optreden: Kamerkoor Canzonet en Stadskoor Bredevoort.
Canzonet uit Dieren bestaat uit ongeveer 25 leden. Ze zingen a capella liederen uit verschillende eeuwen, van renaissance tot heden.
Stadskoor Bredevoort bestaat uit ongeveer 20 personen en zingt ook a capella. Ook hun repertoire is vrij breed, van klassiek en volksmuziek tot modern. Samen dus ongeveer 45 zangers en zangeressen op het podium! Beide koren hebben dezelfde dirigente: Dineke de Roo.
Dit veelzijdige programma heeft als overkoepelend thema: Herfstlicht.
Zij zingen liederen uit een rijke muziekgeschiedenis, maar ook uit recentere tijden, en hedendaags repertoire. Ze zingen de liederen in de taal waarin het lied geschreven is, in de oude taal van de kerk, het Latijn, maar ook in het Frans, Duits, Engels en Italiaans.
Voor een volledig programmaoverzicht zie: http://www.kerkrhedenellecomdesteeg/activiteiten
Het concert begint om 15.00 uur, de kerk gaat open om 14.30 uur. De toegang is vrij, na afloop wordt een vrije gift gevraagd.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.