Derde editie van het Dierens Kade Festival succesvol ondanks de regen

18 aug , 12:11 Nieuws
dierens kade festival 2024 1
DIEREN - Afgelopen vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus vond voor de derde keer het Dierens Kade Festival plaats aan de Veerstoep bij de veerpont in Dieren. Het evenement, georganiseerd door Stichting Evenementen Dieren, bood een gevarieerd programma voor jong en oud.
Het festival begon vrijdagavond om 20.00 uur met een spectaculaire line-up. DJ Crazy Jack, DJ's Roel Staarink en Nicky, en de Brabanders van Dansado & Feestmeester zorgden voor een spetterende start van het weekend. Ondanks de regenbuien die avond, wist het aanwezige publiek zich goed te vermaken, al bleef het bezoekersaantal door het slechte weer wat lager dan verwacht.
Op zaterdagmiddag had de organisatie dit jaar iets nieuws in petto voor het hele gezin. Van 13.00 tot 17.00 uur waren er allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals een springkussen, schminken, en een vaartochtje op de boot van Scouting Dieren, waar veel belangstelling voor was. De diverse foodtrucks boden een smakelijk aanbod aan hapjes, terwijl volwassenen konden genieten van een speciaal biertje van bierbrouwerij Snor. Op het podium zorgde de Heeren van Aemstelband voor een muzikale sfeer, en de dansers van Citydance by ACC Anique gaven verschillende dansclinics die gratis toegankelijk waren.
De festiviteiten werden zaterdagavond om 20.00 uur vervolgd met een indrukwekkend optreden van de achtkoppige formatie de Heeren van Aemstel Band. Hun liveshow, afgewisseld met muziek van DJ Cier en DJ Roel Staarink, trok veel publiek en vormde een prachtige afsluiting van het festival. Het feest ging door tot in de late uurtjes en eindigde om 01.00 uur.
Voor meer informatie over het festival kun je terecht op: www.dierenskadefestival.nl.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.