Dierens Harmonie Orkest is trots op Wouter!

11 okt , 14:31 Nieuws
wouter dijkerman geert jan dijkerman
DIEREN - Afgelopen zaterdagochtend  5 oktober werd het Nederlandse Kampioenschap blaasmuziek georganiseerd in Eemnes (Utrecht). Jonge solisten strijden op deze dag om het KNMO-kampioenschap in hun divisie.
Wouter Dijkerman (11 jaar!) deed ook mee op zijn trompet en zijn optreden werd met een prachtige 82,5 punten beoordeeld door de vakjury! Het Dierens Harmonie Orkest is supertrots op de manier waarop Wouter dit heeft gedaan!

Ook interesse om zelf muziek te (leren) maken zoals Wouter?

Zowel beginners, herintreders en gevorderde muzikanten zijn van harte welkom! DHO heeft nog plek voor klarinet, trompet, hoorn en euphonium. Een instrument krijg je van DHO in bruikleen. Wil je meer weten dan ben je van harte welkom tijdens een repetitie van DHO op donderdagavond. Het leerorkest repeteert van 19:00 - 19:45 uur en het harmonieorkest van 20:00 - 22:00 uur in Multifunctioneel centrum De Oase Ericaplein 1, Dieren. Meer informatie www.dhodieren.nl of stuur een mail naar [email protected]
(Bijschrift foto: Wouter Dijkerman is trots op zijn optreden en de beoordeling van de vakjury, de foto is gemaakt door trotse vader Geert Jan Dijkerman)
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.