Diverse gratis kinderactiviteiten in de herfstvakantie

09 okt , 14:26 Nieuws
gratis kinderactiviteiten pixabay
Pixabay
GEMEENTE RHEDEN – Kinderen kunnen in de herfstvakantie deelnemen aan diverse gratis activiteiten zoals dansen, sporten, de natuur verkennen of knutselen.
Zo hebben ook ouders een beetje extra vakantie.

Wat is er allemaal te doen?

  • Maandag 21 oktober 2024 om 10.00 uur start een herfstwandeling met daarna een knutselactiviteit (houd je niet van knutselen, dan kun je ook rennen en springen op het atletiekveld). Dit vindt plaats bij het clubhuis van AV Gelre in Dieren. Na de wandeling is er ook een gratis lunch.
  • Dinsdag 22 oktober 2024 kun je de hele ochtend sporten en bewegen in sporthal Hangmat in Rheden. Er zijn tijdvakken voor verschillende leeftijden, zodat het gezellig en veilig blijft.
  • Woensdag 23 oktober 2024 houd je van water en heb je een zwemdiploma? Kom om 14.00 naar het Biljoenbad in Velp. Sport in Rheden organiseert een speciaal herfstzwemfeest! Speciaal voor kinderen van 13 jaar en ouder is een Afro-Dancehall workshop in de Dumpel in Velp. Er zijn twee workshops gepland om 14.30 en 15.15 uur.
  • Donderdag 24 oktober 2024 kun je je creatief uitleven in het Inloophuis van Dieren. Hier kun je de mooiste creaties maken van gekleurde wol, zoals vilten figuurtjes, sleutelhangers of armbandjes.
Deze activiteiten worden georganiseerd door Sport in Rheden, De Zoomerij en Incluzio Rheden.

Gratis meedoen en aanmelden?

Alle informatie en aanmelden kan via de website Rheden Ontdekt, www.rhedenontdekt.nl, onder het kopje ‘vakantieactiviteiten’. Nodig gerust je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen deel te nemen aan de activiteiten. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via [email protected] of bel naar 06-44 29 41 85.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.