Open Atelier TerpenTijn: Ontdek de wereld van schilderkunst in Velp

09 okt , 11:45 Nieuws
dscn1172
VELP - Op zaterdag 19 oktober (van 11.00 tot 16.00 uur) en zondag 20 oktober (van 12.00 tot 16.00 uur) opent de Gelderse Schilderschool TerpenTijn haar deuren voor het jaarlijkse Open Atelier. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in het atelier aan de Oranjestraat, naast de parkeerplaats.

Een kijkje in het creatieve proces

Tijdens het Open Atelier wordt een gevarieerde expositie gepresenteerd, waaraan bijna alle cursisten van TerpenTijn meedoen. Van beginnende tot gevorderde amateurkunstenaars, iedereen toont hier met trots het resultaat van hun creatieve inspanningen. De expositie biedt een mooi overzicht van de diversiteit aan stijlen, materialen en onderwerpen waarmee de cursisten werken, en laat zien hoeveel plezier deze kunstvorm brengt.

Schilderschool zonder schoolse regels

Hoewel TerpenTijn officieel een schilderschool heet, is de sfeer allesbehalve schools. Cursisten hebben veel vrijheid om hun eigen stijl te ontwikkelen en hun eigen onderwerpen te kiezen. Hierbij worden ze begeleid door academisch opgeleide docenten die hen ondersteunen in hun artistieke groei, zonder strikte regels of beperkingen.
Vragen? De experts staan voor u klaar
Tijdens het Open Atelier zijn zowel de docenten als leden van het bestuur en cursisten aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende technieken, materialen en de manier van lesgeven bij TerpenTijn. Dit is dé gelegenheid om meer te leren over schilderen als hobby en om zelf geïnspireerd te raken om de penseel op te pakken.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.