Drukke tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in Ellecom

05 okt , 20:29 Nieuws
drukke tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs in ellecom 05 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
ELLECOM – Afgelopen zaterdag 5 oktober vond opnieuw de bekende tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in de Anna Frankschool / Dorpshuis Nieuw Bergstein aan de Binnenweg 5a in Ellecom. Zoals elk jaar trok het evenement veel bezoekers en was het een drukte van belang.
Al voordat de deuren om 10.00 uur opengingen, stonden zo’n 85 enthousiaste bezoekers, al dan niet met kinderen, in de rij te wachten. Traditiegetrouw werden zij voorzien van een kop koffie om het wachten wat aangenamer te maken. Toen de deuren opengingen, stroomden de bezoekers snel naar binnen om te profiteren van de grote keuze aan herfst- en winterkleding voor kinderen, zorgvuldig gesorteerd door de vele vrijwilligers. Naast kleding was er ook een breed aanbod van speelgoed, spellen en puzzels – ideaal voor wie alvast cadeaus voor Sinterklaas of Kerst wilde inslaan.
De verkoop verliep succesvol en een deel van de opbrengst zal dit jaar gedoneerd worden aan Mariette's Child Care, een goed doel dat ondersteuning biedt aan kinderen.
De volgende tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs staat gepland voor zaterdag 12 april 2025, wederom van 10.00 tot 13.00 uur.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.