Duurzaamheidsfestival ‘Huis, Tuin en Keuken’ op Larenstein

03 okt , 17:20 Nieuws
duurzaamheidsfestival huis tuin keuken 2024
VELP - Op zaterdag 26 oktober vindt het Duurzaamheidsfestival ‘Huis, Tuin en Keuken’ 2024, Bij Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp plaats.
Dit festival is dé plek om op een gezellige en leuke manier kennis te maken met duurzaamheid in en rondom je huis. Tijdens het GRATIS evenement ‘Huis, Tuin & Keuken’ helpen wij je graag op weg! Volg een workshop, bezoek de informatiemarkt en laat je inspireren. Doe mee aan de bingo en maak kans op mooie prijzen!

Voor iedereen!

Of duurzaamheid nu helemaal nieuw voor je is, of je er al helemaal in thuis bent: dit festival is voor iedereen! Leer de lokale, groene initiatieven uit de gemeente Rheden kennen. Ontdek wat je zelf kunt doen om een verschil te maken. Naast workshops en presentaties is er ook van alles te doen en beleven voor kinderen.

Een kijkje in het programma

·        Laat je inspireren door Helga van Leur (duurzaamheid) en Rosa Scholtens (fashion)
·        Volg een kook-, klus- of maakworkshop
·        Doe mee met leuke kinderactiviteiten
·        Win duurzame prijzen tijdens de bingo
·        Krijg groene tips voor jouw huis, tuin en keuken
·        Geniet van gezellige livemuziek
·        Kijk voor nog meer informatie en het programma op: https://www.watisjouwrheden.nl/duurzaamheidsfestival-26-oktober-2024/

Praktische informatie

Het Duurzaamheidsfestival ‘Huis, Tuin en Keuken’ vindt plaats op 26 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur op het terrein van hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Je kunt de hele dag langskomen, toegang is gratis. Slecht weer? Geen zorgen! Alle activiteiten zijn binnen. Voor eten en drinken kun je tegen betaling terecht in de kantine.

Bereikbaarheid

Huis, Tuin & Keuken is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Kom je liever met het OV? Op vertoon van de app ‘Wat is jouw Rheden?’ reis je in de gemeente Rheden gratis met de bus van en naar het festival. Op het terrein zijn ook parkeerplekken beschikbaar.

Doel

Doel van het Duurzaamheidsfestival ‘Huis, Tuin en Keuken’ is onder meer te tonen welke duurzame initiatieven er plaatsvinden binnen de gemeente Rheden, wat de huidige stand van zaken is rondom het burgerakkoord en welke plannen binnenkort tot uitvoering komen. De dag biedt kansen voor bedrijven en initiatieven om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarnaast is het festival gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een duurzame toekomst.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.