Gezellige overdekte vlooienmarkt in Sporthal De Dumpel, Velp

03 okt , 10:29 Nieuws
braamt foto animo vlooienmarkten bv
Animo-Vlooienmarkten-BV
VELP – Op zondag 20 oktober 2024 van 9.00 tot 16.00 uur is er weer een grote overdekte vlooienmarkt in Sporthal De Dumpel, Velp. Er worden veel tweedehands goederen, antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad en kleding te koop aangeboden. Alle kramen zijn al verhuurd, dus er is genoeg om lekker te snuffelen.
  • Locatie: Gruttostraat 14, Velp
  • Entree: €3,50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding.
  • De catering wordt verzorgd door de sporthal zelf.

Over Animo Vlooienmarkten

Animo Vlooienmarkten is een organisatie die regelmatig vlooienmarkten organiseert in verschillende plaatsen, waaronder Velp. Deze markten bieden een breed scala aan tweedehands goederen, antiek, curiosa en brocante. De evenementen zijn meestal overdekt en trekken veel bezoekers die op zoek zijn naar unieke vondsten en koopjes. Animo staat bekend om de gezellige sfeer en het gevarieerde aanbod op de markten, waarbij zowel verkopers als kopers graag terugkomen. Ze verzorgen ook vaak extra voorzieningen, zoals catering voor de bezoekers.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.