Enquête over de toekomst van het Apeldoorns Kanaal

01 sep , 18:05 Nieuws
apeldoorns kanaal1
DIEREN/REGIO - Hoe zien bewoners de toekomst van het Apeldoorn kanaal? De nieuwe Stichting Apeldoorns Erfgoedkanaal wil de mening peilen, middels een korte Enquête, van de inwoners van de zes kanaalgemeenten over het Apeldoorns Kanaal.

De uitgangspunten van de stichting zijn tweeledig:

  • Het historische verhaal van het kanaal beter voor het voetlicht brengen.
  • De recreatiemogelijkheden op en langs het kanaal vergroten.
De stichting wil graag zo goed mogelijk weten wat de mening van de bewoners in de regio is. Goede ideeën van burgers zij belangrijk voor het realiseren van interessante projecten. Volgend jaar is het precies 200 jaar geleden dat met de aanleg van het kanaal een begin werd gemaakt. De stichting wil daar graag speciale aandacht aan besteden.

Enquête voor omwonenden, bewoners

Om zo goed mogelijk te weten wat precies de mening en wensen van de bewoners zijn heeft de stichting een enquêteformulier op haar website geplaatst. Het invullen vraagt hooguit 2 minuten van uw tijd.
Het meedoen is bijzonder belangrijk, want de stichting wil graag op basis van de uitkomst haar beleid verder ontwikkelen. Het enquêteformulier kan eenvoudig worden ingezien via: https://www.erfgoedkanaal.nl/enquete-apeldoorns-kanaal
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.