Ernstig ongeval op de N348 bij Dieren: Twee zwaargewonden door spookrijder

01 sep , 21:13 Nieuws
twee zwaargewonden door spookrijder persbureau heitink
DIEREN - Op de N348 tussen Ellecom en Dieren heeft zich zondagavond een ernstig ongeval voorgedaan. Een spookrijder veroorzaakte een frontale botsing op de Arnhemsestraatweg, waarbij twee mensen zwaargewond raakten. De weg was volledig afgesloten voor verkeer.
Het ongeval vond plaats rond 18.30 uur toen een automobilist in de verkeerde richting reed en frontaal op een tegenligger botste. In totaal waren drie voertuigen betrokken bij het incident. Een van de slachtoffers raakte bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. De spookrijder werd naast zijn zwaar beschadigde auto aangetroffen.
De hulpdiensten rukten massaal uit, met onder andere meerdere ambulances en een traumahelikopter om de gewonden te helpen. Beide slachtoffers zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, waar zij verdere medische zorg ontvangen.
De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De Arnhemsestraatweg is tot zeker 21.30 uur afgesloten voor alle verkeer. Automobilisten werd geadviseerd om gebruik te maken van de parallelweg als omleidingsroute.
(Foto: Persbureau Heitink)
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.