Gezellige plantenruilbeurs in De Steeg trekt plantenliefhebbers

06 okt , 10:36 Nieuws
plantenruilbeurs groei bloei veluwezoom in de steeg 2024 1
rheden.nieuws.nl
DE STEEG – Zaterdag 5 oktober organiseerde Groei & Bloei haar jaarlijkse najaars plantenruilbeurs in het Parkhuis aan de Parkweg. Zo’n 20 enthousiaste plantenliefhebbers kwamen bijeen om hun overtollige planten, stekken, bollen en knollen met elkaar te ruilen. Ook mensen die geen lid zijn van Groei & Bloei waren van harte welkom op dit gezellige evenement.
De ochtend begon om 10.00 uur met een warm welkom en een kop koffie of thee, aangeboden door de voorzitter van Groei & Bloei De Steeg. De deelnemers hadden vanaf 9.45 uur de tijd om hun meegebrachte planten uit te stallen op een blauw zeil buiten het Parkhuis. Op de kaartjes bij de planten stond de naam, kleur en hoogte van de stekken, wat het voor iedereen makkelijk maakte om een goede keuze te maken.
Het ruilen verliep in een gezellige sfeer. Eerst mocht iedereen één stekje uitkiezen, daarna twee, en vervolgens kon iedereen naar eigen wens planten uitzoeken. De aanwezigen namen verschillende planten mee om hun tuinen op te fleuren met nieuwe kleuren en hoogtes. Er was genoeg voor iedereen, en wat niet werd meegenomen, ging weer terug in de tuin voor een volgende keer.
Na het ruilen werd er nog gezellig nagepraat met een kop koffie of thee, en er vond een kleine loterij plaats met leuke prijsjes voor de deelnemers. De volgende plantenruilbeurs staat gepland voor het voorjaar van 2025.
Meer informatie over aankomende evenementen van Groei & Bloei is te vinden op: veluwezoom.groei.nl

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.