Gezellig dierendagbuffet in Dieren trekt weer veel baasjes en viervoeters

06 okt , 10:32 Nieuws
gezellig dierendagbuffet in dieren trekt weer veel baasjes en viervoeters 05 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
DIEREN – Op zaterdag 5 oktober vond weer het jaarlijkse Dierendagbuffet plaats, georganiseerd door Stichting dieren met Dieren. Dit evenement, dat al sinds 2002 wordt gehouden, trekt elk jaar weer veel baasjes met hun huisdieren naar de locatie in Dieren. Dit jaar waren er naast de gebruikelijke vele honden ook twee konijnen en een kat aanwezig, die samen met hun eigenaren genoten van de middag.
Rond 15.45 uur verzamelden zo'n 55 tot 60 honden zich samen met hun baasjes rondom de rijkelijk gedecoreerde buffettafel. De tafel was prachtig versierd met kleurrijke chrysanten en goed gevuld met hondenvoer en snacks, gedoneerd door Discus Tropica uit Dieren. Om 16.00 uur gaf de organisatie het startsein en mochten de honden zich tegoed doen aan het uitgebreide buffet, terwijl hun baasjes toekeken hoe hun viervoeters hun buikjes vol aten.
Na afloop konden liefhebbers de chrysanten voor een klein bedrag aanschaffen, waarvan de opbrengst werd gebruikt om de kosten van het buffet te dekken. De deelname aan het buffet was, zoals ieder jaar, gratis en ook zonder huisdier was iedereen van harte welkom. Het overgebleven voer werd in zakjes uitgedeeld, zodat de honden ook thuis nog konden nagenieten.
Dankzij het prachtige najaarsweer was het een geslaagde middag voor zowel de dieren als hun baasjes. Stichting dieren met Dieren kan terugkijken op een succesvol en gezellig evenement.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.