Buitenconcert Gelreband in Dieren groot succes

05 okt , 20:36 Nieuws
buitenconcert gelreband in dieren groot succes 05 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
DIEREN – Op zaterdag 5 oktober gaf de Gelreband een sfeervol buitenconcert bij de Oranjerie in het Carolinapark aan de Hogeweg in Dieren. Onder een heerlijk najaarszonnetje genoot het enthousiaste publiek op het terras van een middag vol muzikale hoogtepunten.
Het concert, onder leiding van bandleider Ewout Dercksen, bracht een gevarieerd programma met iconische nummers van wereldberoemde artiesten zoals Queen, The Police en Sia. Ook het bekende thema van de populaire serie Friends klonk door het park. Dit alles werd mogelijk gemaakt dankzij de geluidsinstallatie die voor het eerst werd geleend van de Zoomerij, een lokale organisatie die verenigingen gratis ondersteunt met technische apparatuur.
Het concert begon om 15.00 uur en duurde tot ongeveer 17.30 uur. Na afloop kregen geïnteresseerden de kans om met de bandleden te spreken, vragen te stellen over de muziek of informatie in te winnen over hoe ze eventueel lid konden worden van de Gelreband.
Meer informatie over de band is te vinden op: www.gelreband.nl

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.