Gratis proefles tennis bij Tennis- en Padelvereniging Beekhuizen

05 sep , 12:00 Nieuws
tennis en padelvereniging beekhuizen
VELP/ROZENDAAL - Op zaterdag 14 september kun je meedoen aan een gratis proefles tennis, op de schitterend gelegen locatie van Tennis- en Padelvereniging Beekhuizen (Beekhuizenseweg 99 Velp). De les wordt gegeven door professionele trainers. Bij mooi weer spelen we buiten en bij slecht weer kunnen wij uitwijken naar de tennishal. Wij hebben rackets te leen!

Aanmelden

Basisschooljeugd kan zich opgeven voor de gratis proefles via www.sjorssportief.nl. Lukt dat niet stuur dan een mail naar [email protected] en geef je naam en leeftijd door.
De lestijden zijn:
  • Groep 1 en 2: 15.30 - 16.15 uur
  • Groep 3 t/m 8: 16.30 - 17.15 uur
  • 12+ en volwassenen 14.00 tot 15.00 uur (Volwassenen betalen € 5 voor de proefles)
Deelnemers voor de proefles van 14.00 uur kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar onze trainer Maikel via: [email protected]
Kijk voor meer informatie ook op: https://www.tvbeekhuizen.nl/

Over Tennis- en Padelvereniging Beekhuizen 

Tennis- en Padelvereniging Beekhuizen is een bloeiende, toegankelijke sportvereniging  in Velp met een rijke historie en een sterke betrokkenheid bij zowel de sport als de lokale gemeenschap. Met haar uitstekende faciliteiten, actieve competitie- en jeugdprogramma’s, en gevarieerde activiteiten biedt de club een aantrekkelijke en gezellige plek voor tennisliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu op zoek bent naar recreatief tennis of competitief spel, Beekhuizen biedt voor ieder wat wils.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.