Groei en Bloei Veluwezoom: Open Tuinen Weekend op 3 en 4 juni 2023

27 mei 2023, 11:10 Nieuws
najaarsplantenruilbeurs1 groei bloei veluwezoom
Groei & Bloei Veluwezoom
DE STEEG/ELLECOM/DOESBURG - Groei & Bloei afdeling Veluwezoom met leden aan beide kanten van de Ijssel organiseert op 3 en 4 juni het jaarlijkse Open Tuinen Weekend van leden. Een ieder met interesse in tuinieren is welkom, de toegang is gratis, dit jaar zijn er twee oudere en twee jongere tuinen te bezoeken.
De twee tuinen in Ellecom en de Steeg zijn op leeftijd en tonen hun rijkdom in vol ornaat, de rozen zullen in volle bloei staan. Het bezoek aan deze twee tuinen is goed te combineren met een bezoek aan de kwekerij de Hof van Dieren waar veel planten niet alleen te bewonderen zijn maar ook te koop. De kwekerij is dit weekend alleen op zaterdag open.
De twee tuinen in Doesburg zijn een stuk jonger, fascinerend is te zien hoe je in relatief korte tijd een prachtige tuin kunt maken. Met zorgvuldige plantkeuze is veel te bereiken. Deze twee tuinen zijn alleen op zondag te bezoeken. Op de Paardenmarkt in Doesburg kunt u de vrij toegankelijke Kruidentuin bezoeken die door vrijwilligers wordt onderhouden. En dit weekend is er in Doesburg dan ook nog de Culturele Zondag waardoor er in de stad veel te bekijken valt!
Adressen van de tuinen vindt U op de website van Groei&Bloei Veluwezoom: www.veluwezoom.groei.nl .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.