Rozendaalse Zomerfair 10 en 11 juni 2023

27 mei 2023, 10:59 Nieuws
rozendaalse zomerfair1
ROZENDAAL - Na jarenlange onderbreking vanwege de coronapandemie is er binnenkort weer de Zomerfair">Rozendaalse Zomerfair! Op zaterdag 10 en zondag 11 juni, van 10 tot 17 uur in de kerk en de tuin aan de Kerklaan.
Met deze keer een themaexpositie in het kader van duurzaamheid: kunstwerken gemaakt van gerecyclede materialen. Boekhandel Jansen en de Feiter heeft een boekentafel met (kunst)boeken over dit thema en (letterlijk!) een stapel restpartijen en gebruikte boeken. Deze kan je meenemen voor het bedrag dat het je waard is.
Er zijn ook schilderijen te koop, waarvan de opbrengst voor een kinderproject in Oekraïne bestemd is. En verder de bekende stands in de tuin met sieraden, glas, jams, plantjes e.d.
Er zal volop muziek zijn. In de kerkzaal, maar ook op het open podium in de tuin, waarop o.a. leerlingen van de vioolschool hun kunnen laten horen. Op beide dagen van de fair treedt de jazzsectie van de Koninklijke Rozendaalse Kapel op.
En natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes, ijs en ook poffertjes. Zie voor het uitgebreide programma www.dekerkvanrozendaal.nl . U bent van harte welkom, de toegang is vrij!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.