Grootste deel President Kennedylaan van 16 september tot en met 4 oktober afgesloten

13 sep , 16:27 Nieuws
kennedylaan 16 9 24 004
VELP – Van maandag 16 september tot en met vrijdag 4 oktober zal de President Kennedylaan in Velp tijdelijk afgesloten zijn voor al het verkeer tussen de Waterstraat/Reigerstraat en de Hoofdstraat. Deze afsluiting is nodig om belangrijke werkzaamheden aan de weg uit te voeren die bijdragen aan een betere infrastructuur en meer veiligheid voor alle weggebruikers. Tijdens deze periode wordt een omleidingsroute ingesteld om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen.
Den Heuvel blijft gedurende de werkzaamheden wel bereikbaar voor zowel bezoekers als bewoners. Weggebruikers worden verzocht de omleidingsborden te volgen om de verkeershinder zo minimaal mogelijk te houden. De gemeente vraagt om begrip voor de eventuele overlast en wijst erop dat weggebruikers rekening moeten houden met extra reistijd en meer drukte op de omliggende wegen.

President Kennedylaan: een belangrijke verkeersader in Velp

De President Kennedylaan is een van de belangrijkste verkeersaders in Velp en verbindt verschillende woonwijken en hoofdwegen met elkaar. De straat is niet alleen van groot belang voor lokaal verkeer, maar ook voor bezoekers van de omliggende natuurgebieden, zoals de Veluwe(zoom) en veel winkels. De geplande werkzaamheden zijn bedoeld om de weg te verbeteren en veiliger te maken, wat op de lange termijn zorgt voor een betere doorstroming en minder verkeersproblemen.
De President Kennedylaan is ook bekend vanwege de nabijheid van belangrijke voorzieningen zoals scholen, sportvelden en het (winkel)centrum van Velp. Door de groeiende verkeersdrukte in de regio is het essentieel dat deze weg goed onderhouden en veilig blijft voor zowel automobilisten, fietsers als voetgangers. De geplande verbeteringen aan de weg zijn dan ook een belangrijke investering in de lokale infrastructuur.

Houd rekening met hinder

De gemeente Rheden adviseert weggebruikers om tijdens de werkzaamheden extra tijd in te plannen voor hun reis. Hoewel de omleidingsroute is ingesteld om het verkeer soepel te laten verlopen, kan er enige verkeershinder ontstaan op de omliggende wegen. Het is verstandig om waar mogelijk gebruik te maken van alternatieve routes of vervoersmiddelen.