Blues & Harmonie: Kom naar het Tribute to the Blues Concert!

13 sep , 16:06 Nieuws
big band dieren0
LAAG-SOEREN - Op 29 september om 15.00 uur is het tijd voor een muzikaal feest in het Sprengenhus in Laag Soeren! Het harmonieorkest Sempre Crescendo uit Laag Soeren en Big Band Dieren slaan de handen ineen voor een uniek concert: "Tribute to the Blues".
Laat je verrassen door een fantastische mix van harmonische klanken en swingende bigband-arrangementen, met nummers zoals "Blue Suede Shoes", "Still Got the Blues", en het speelse "20 Nickels". Deze bijzondere samenwerking belooft een onvergetelijke middag vol blues en muziek van topkwaliteit.
Na het concert nodigen beide orkesten je uit voor een gezellige borrel, waar je onder het genot van een drankje en muzikale omlijsting van “The Great Borrelnootjes” kunt napraten en de muzikanten kunt ontmoeten. Het wordt een ontspannen en sfeervolle middag vol muziek, perfect om met vrienden of familie van te genieten.
Kom op 29 september naar het Sprengenhus in Laag Soeren en beleef dit unieke concert zelf. De toegang is gratis, dus mis het niet! Dit concert wordt een middag om in je agenda te zetten en te koesteren.

De organisatie hoopt je daar te zien!

Kijk voor meer informatie ook op:

terrasconcert jutberg muziekvereniging sempre crescendo 09 07 2019 1
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.