Gratis opruiming zomercollectie Kledingbank Dieren

13 sep , 8:22 Nieuws
kledingbank dieren
DIEREN - De jaarlijkse najaarsopruiming begint weer. Om plaats te maken voor de wintercollectie houdt Kledingbank Dieren een opruimingsactie. Alle zomerkleding wordt van 18 t/m 20 september tijdens de openingstijden van de kledingbank gratis aangeboden aan iedereen die interesse heeft in goede, nette tweedehands kleding. De vrijwilligers merken ieder jaar dat de opruimacties goed bezocht worden.
Kledingbank Dieren zet haar deuren voor iedereen open. Een Gelrepas is dan ook niet nodig. Er is een breed aanbod aan baby/kinder-, dames- en herenkleding.
Van 25 september tot 1 oktober is de kledingbank gesloten voor inname en uitgifte. Vanaf 2 oktober treft u de wintercollectie in de rekken.
Kledingbank Dieren vindt u in het Duijnhuis aan de van der Duijn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Openingstijden: wo: 10.30 – 12.30 uur, do: 14.00 – 16.00 uur en vr: 10.30 – 12.30 uur.

Over Kledingbank Dieren

De Kledingbank Dieren is een initiatief van Stichting Strak dat zich richt op het ondersteunen van mensen die moeite hebben om zelf kleding te kopen vanwege financiële problemen. Het is een organisatie die ervoor zorgt dat inwoners van Dieren en omliggende gebieden, die in armoede leven, toegang hebben tot gratis of zeer betaalbare kleding. Dit project draagt bij aan het verminderen van sociale ongelijkheid en zorgt ervoor dat mensen zich waardig kunnen kleden, ongeacht hun financiële situatie.
De kledingbank ontvangt donaties van particulieren en bedrijven, zoals gebruikte, maar nog goede kleding, schoenen en accessoires. Vrijwilligers sorteren deze kledingstukken en zorgen ervoor dat alles netjes gepresenteerd wordt voor de bezoekers. Naast het verstrekken van kleding, vervult de kledingbank vaak ook een sociale functie. Het is een plek waar mensen terecht kunnen voor een luisterend oor en een stukje ondersteuning in moeilijke tijden.
Kijk voor meer informatie ook op: www.stichtingstrak.nl.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.