Halloween Velp-Zuid zoekt nog meer sponsoren en deelnemers

06 sep , 21:20 Nieuws
halloweentocht velp zuid 2018 10 31 2 1024x577
VELP - Zin om te griezelen in Velp-Zuid? Op zaterdag 2 november 2024 vindt de jaarlijkse Halloween viering plaats, en dit belooft weer een spannende avond te worden voor jong en oud.
De festiviteiten beginnen en eindigen op de parkeerplaats aan de Thorbeckestraat.

Spannende route door een deel van Velp-Zuid

De route van dit jaar voert je langs verschillende spookachtige locaties in de buurt. Door de straten omgeving het van Heeckerenplein, speeltuin Het Akkertje, en Rijnplein, van kolplein, dr. Schaepmanstraat en Troelstrastraat. Kinderen kunnen langs de huizen gaan om te "Trick or Treaten," maar dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel huizen zich aanmelden om mee te doen. Hoe meer versierde huizen, hoe leuker de tocht.

Doe mee en meld je aan

Wil jij meedoen aan dit griezelfestijn? Meld je dan aan via de Facebookpagina Halloween Velp Zuid 2024 of neem contact op met de organisatie via de mail. De komende weken zal er door de buurt worden geflyerd met alle informatie, inclusief de aanmeldstrookjes voor de kinderen die mee willen lopen. Vergeet niet je huis in te schrijven als Trick or Treat locatie, zodat de kinderen volop kunnen genieten van hun tocht.

Sponsoren gezocht

De organisatie van dit evenement draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van sponsoren. Bedrijven of particulieren die dit jaar willen bijdragen, zijn van harte welkom. In ruil voor een donatie biedt de organisatie reclame en vermeldingen aan. Interesse? Neem contact op via de Facebookpagina,  of gebruik de contactgegevens hieronder.
De organisatie en wijkbewoners hopen er weer een onvergetelijk griezelfeest van maken
Voor meer informatie en aanmelden:
halloween velp zuid 2024
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.