Oproep aan jongeren - kom naar Social Friday

06 sep , 11:41 Nieuws
social friday pubquiz 2024 incluzio rheden
VELP - Veel jongeren en jongvolwassenen willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Kom op vrijdag 27 september 2024 naar De Poort in Velp voor de Social Friday. Jongeren tussen 12 en 30 jaar oud spelen hier samen een gezellige pubquiz!

Sociale boost

Om jongeren te helpen op sociaal vlak weer lekkerder in hun vel te laten zitten, organiseert Incluzio Rheden, met ondersteuning van Stichting Join Us die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt, voor de vierde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe, oprichter van Join Us: “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar. Een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond zitten alle jongeren in hetzelfde schuitje en dat neemt een hoge drempel weg.
Social Friday is een actie die op verschillende plekken in Nederland plaatsvindt. Dit is de vierde editie en onderdeel van de landelijke Week tegen Eenzaamheid.

Meld je aan voor de pubquiz

De pubquiz is op vrijdag 27 september en begint om 19.30u aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. Ben jij er ook bij? Sanne Berendsen, Dorpscoach Jeugd bij Incluzio Rheden, helpt je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.