Rhedens Senioren Orkest zoekt nieuwe leden: Kom meespelen!

06 sep , 11:34 Nieuws
rhedens senioren orkest marc pluim
RHEDEN - Heeft u een blaasinstrument in de kast liggen en kriebelt het om weer muziek te maken? Het Rhedens Senioren Orkest (RSO) nodigt u van harte uit om op woensdagochtend mee te spelen of te komen luisteren. Onder leiding van dirigent Peter Smits oefent dit harmonieorkest iedere woensdag van 9.45 tot 11.45 uur in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden. Of u nu ervaren bent of al een tijd niet gespeeld hebt, u krijgt alle ruimte om het plezier in muziek maken weer op te pakken.
Het RSO werd in 1983 opgericht op initiatief van de gemeente Rheden en Jan van Beekum, eerste klarinettist van het Gelderse Orkest. Inmiddels bestaat het orkest uit ongeveer 30 enthousiaste leden uit Rheden en omgeving. Het orkest treedt op bij diverse gelegenheden, zoals in verzorgingshuizen en tijdens herdenkingen, zoals die van de bevrijding van Rheden.

Wat kunt u verwachten?

  • Repetities: Iedere woensdagochtend van 9.45 tot 11.45 uur.
  • Locatie: Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3, Rheden.
  • Leeftijd: De gemiddelde leeftijd is rond de 50 jaar, maar jongere muzikanten zijn ook welkom.
  • Contributie: €11 per maand, maar de eerste drie repetities zijn gratis om vrijblijvend kennis te maken.
  • Mee te nemen: Eigen muziekinstrument en muziekstandaard.
Het doel van het orkest is om met veel plezier muziek te maken en optredens te verzorgen voor diverse instellingen en belangstellenden. Het orkest speelt hoofdzakelijk overdag en streeft naar het handhaven en verbeteren van het muzikale niveau.
Bent u nieuwsgierig of heeft u zin om mee te spelen? Kom gerust langs op woensdagochtend, de zaal is al vanaf 09.00 uur open. Vergeet niet uw instrument en standaard mee te nemen!
Voor meer informatie: bezoek ook de website op www.rhedensseniorenorkest.nl.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.