Het Carolina Festival gaat weer van start

30 aug , 15:14 Nieuws
carolina festival dieren 2023 1
DIEREN - Vrijdagmiddag om 17:00 uur gaat het jaarlijkse Carolina Festival in Dieren weer van start. Vanaf 17:00 uur start het programma, op vrijdag alleen vanaf het podium op het veld. Om 17:00 uur trapt de band Harming af, daarna is het de beurt aan Divaz en vervolgens het Dierens Harmonie Orkest, dat ook de muzikale invulling geeft aan de Pubquiz die om 20:45 uur begint.
Als afsluiting is het de beurt aan Band-A-Gogo. Vijf gedreven en ervaren artiesten brengen Top 2000 nummers op hun eigen wijze. Driestemmige zang en als kers op de feesttaart bijpassende filmbeelden.
Op zaterdag is er zoals gewoonlijk een zeer uitgebreid programma op diverse podia.
Carolina Festival
Kijk voor meer informatie op: https://www.carolinafestival.nl/

Over het Carolina Festival

Het Carolina Festival in Dieren is een jaarlijks cultureel evenement dat plaatsvindt in het dorp Dieren, gelegen in de gemeente Rheden. Dit festival biedt een gevarieerd programma met muziek, theater, kunst en andere culturele activiteiten, bedoeld om inwoners en bezoekers van Dieren en omliggende gebieden samen te brengen. Het festival is vernoemd naar Carolina, een naam die verwijst naar het park waarin het festival georganiseerd wordt.
Het Carolina Festival richt zich op een breed publiek, met activiteiten die zowel voor jong als oud geschikt zijn. Dit kan variëren van muziekoptredens en kunstexposities tot workshops en kinderactiviteiten. Daarnaast heeft het festival vaak een gemeenschapsgericht karakter, waarbij lokale artiesten en verenigingen betrokken worden bij de organisatie en uitvoering van het programma.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.