Ik Hark in Ellecom helpt inwoners bladeren te harken

15 okt 2022, 12:00 Nieuws
ik hark in ellecom positie bladkorven
ELLECOM - Ik hark in Ellecom, werkt ook dit najaar, samen met de gemeente Rheden, aan een schoon en natuurlijk Ellecom. Vanaf 14 oktober 2022 kunnen inwoners bij de depots hun bladeren kwijt. De gemeente laat het blad composteren. En volgend jaar lente kan de compost worden gebruikt in de Ellecomse tuinen.
Ik Hark in Ellecom helpt inwoners bladeren te harken, geeft advies waar bladeren kunnen blijven liggen als schuilplaats voor insecten en hoe een eigen composthoop te maken. De veegfiets die Ik hark in Ellecom vorig jaar gekregen heeft, is bijna gerestaureerd en zal binnen enkele weken door Ellecom rijden.
Ook deze bladperiode zal de gemeente bladblazers selectief inzetten. Alleen daar waar overlast en onveiligheid door bladeren kunnen ontstaan, worden
deze verwijderd.
Vragen? Neem dan contact op met Henk de Jong, tel 0630829156, [email protected] en kijk ook eens op: https://www.facebook.com/ikharkinellecom en volg de pagina.
(Bijschrift foto: Positie van de bladkorven in Ellecom)
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.