IVN wandeling: Herfstverschijnselen

24 sep , 22:14 Nieuws
herfstverschijnselen corlene van den camp

ELLECOM - IVN Oost-Veluwezoom organiseert op maandag 7 oktober 2024 een wandeling met gids met het thema “Herfstverschijnselen”.
In de herfst gaat de natuur in ruste, althans zo lijkt het. De bladeren verkleuren en vallen af, maar uit de grond komen de paddenstoelen tevoorschijn. Ook de dieren maken zich gereed voor de naderende winter. Onze gidsen nemen je mee om te genieten van deze herfstverschijnselen.
De wandeling start is om 09.30 uur bij parkeerplaats Sterrebos, Zutphensestraatweg, Ellecom.
Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Kijk voor meer informatie ook op: www.ivnoostveluwezoom.nl
Over IVN Oost-Veluwezoom
IVN Oost-Veluwezoom is een lokale afdeling van de landelijke organisatie IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) en richt zich op het bevorderen van kennis over en betrokkenheid bij de natuur in de regio rondom de Veluwezoom. De organisatie bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor natuurbeleving, natuureducatie en duurzaamheid.
IVN Oost-Veluwezoom organiseert een breed scala aan activiteiten, zoals wandelingen, excursies, workshops en cursussen voor jong en oud. Deze evenementen zijn erop gericht om mensen bewust te maken van de natuur in hun directe omgeving en hen te inspireren om deze te beschermen. Ook werken ze nauw samen met scholen en andere instellingen om kinderen in contact te brengen met de natuur.
Het prachtige gebied van de Veluwezoom, met zijn bossen, heidevelden en stuwwallen, vormt een unieke achtergrond voor de activiteiten van IVN Oost-Veluwezoom. De organisatie draagt hiermee bij aan natuurbehoud en stimuleert mensen om de schoonheid en diversiteit van dit gebied te ontdekken.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.