March & Showband Rheden organiseert Jeugd Play-Inn en Taptoe 2024

24 sep , 22:35 Nieuws
jeugdtaptoe march showband rheden1
RHEDEN - Onder de auspiciën van de Muziekbond Gelderland-Flevoland (MBGF) organiseert de March & Showband Rheden op 26 oktober 2024 een bijzonder muziekevenement: de Jeugd Play-Inn en Taptoe. Het evenement biedt een unieke kans voor jonge muzikanten om samen te komen, te leren en hun muzikale talenten te presenteren.
Gedurende de dag zullen jeugdkorpsen intensief repeteren onder begeleiding van ervaren docenten en dirigenten. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er arrangementen geschreven, die de jonge muzikanten in verschillende workshops instuderen. Het doel is om de jeugd te inspireren, samen te laten spelen en hen te laten groeien in hun muzikale vaardigheden.
Het hoogtepunt van de dag vindt in de avond plaats: de Jeugdtaptoe, met een aanvang om 19.00 uur in De Hangmat in Rheden. De deuren openen om 18.30 uur. Tijdens deze spetterende show zullen de deelnemende jeugdkorpsen hun muzikaliteit en samenspel presenteren aan het publiek. De ingestudeerde arrangementen worden ten gehore gebracht, wat zorgt voor een avond vol muzikale hoogtepunten en spektakel.
Kaarten voor de Jeugdtaptoe zijn te koop via: http://www.ticketkantoor.nl/shop/jeugdtaptoe2024. Mis deze avond niet!
De Jeugd Play-Inn en Taptoe biedt een prachtig podium voor jong talent en versterkt de verbondenheid binnen de muziekwereld. Het belooft een dag vol enthousiasme, muziek en samenwerking te worden, waarbij de toekomst van de Nederlandse blaasmuziek centraal staat.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.