Kerstdiner Het Rhedens Maal

22 dec 2016, 14:56 Nieuws
burg v leeuwenplein 21 12 16 001
RHEDEN – In Het Dorpshuis vond op woensdag 21 december het traditionele Kerstdiner plaats van Het Rhedens Maal. De tafels allemaal keurig en sfeervol gedekt door de vrijwilligers. Brenda had als kok een heerlijk vijf gangen diner voorbereid.
De avond werd begonnen met enkele ogenblikken stilte in verband met het overlijden van één van de vrijwilligers van Het Dorpshuis die ook vaak betrokken was bij de activiteiten van Het Rhedens Maal.
Het bestuur was verrast door de grote belangstelling voor dit Kerstdiner, er zaten bijna 50 personen aan de dis. Ze werden verrast met een aspergesoep, gevolgd door een heerlijk kippasteitje. Als hoofdgerecht kreeg men een paar soorten aardappelgerechten, diverse groenten en smakelijke ovengebakken beenhammetjes met honingmosterdsaus.
Als toetje een prachtig opgemaakt grand dessert. De maaltijd werd afgesloten met een kopje koffie of thee.
De gasten lieten het zich alles goed smaken en genoten van de sfeervolle avond. Brenda werd als kok in het zonnetje gezet door de vaste gasten en door het bestuur. Bij het vertrek werd een ieder nog verrast met een paar heerlijke oliebollen aangeboden door een vrijwilliger, de opbrengst van de oliebollen was voor een goede doelen project in Ghana.
Het bestuur bedankt een ieder voor de medewerking het afgelopen jaar en wenst alle gasten en vrijwilligers fijne Feestdagen en een goed, gezond 2017!
Op 11 januari is het eerste Rhedens Maal van 2017, bent u nog geen vaste gast en enthousiast geworden en u wilt vaker komen geef u dan voor dinsdag op bij Marleen Noorland: 06 20 16 88 08
Voor de kosten hoeft u het niet te laten, een maaltijd kost slechts € 6,- per keer!