Kinderboekenweek: Magische familievoorstelling in de Zoomerij Dieren

11 okt , 7:52 Nieuws
voorstelling ik word showman
Zoomerij Dieren
DIEREN – Op zaterdag 19 oktober verzorgd de Zoomerij samen met Theater RhederArt een magische familievoorstelling in de Zoomerij Dieren. 'Ik word Showman!' is een spetterende theatervoorstelling met magie, circus en special effects, voor kinderen van 6 - 12 jaar en hun ouders/verzorgers over het waargebeurde verhaal van een jongen met een heel grote droom.
In deze magische voorstelling worden de kinderen meegenomen in een waargebeurd verhaal. De Showman speelt meerdere rollen en beleeft samen met de kinderen een avontuur vol ambities en idealen. Zal het lukken deze kinderdroom in vervulling te laten gaan? Een ontroerend verhaal vol theater, magie, circus, special effects en een spetterende finale. De voorstelling stimuleert kinderen om te geloven in hun eigen dromen en hun eigen droom te leven.

Kinderboekenweek: Lekker eigenwijs!

De voorstelling Ik word Showman is onderdeel van de Kinderboekenweek 2024, die is van 2 tot en met 13 oktober. Het thema is 'Lekker eigenwijs!. Dit thema draait om eigenzinnigheid en tegendraads gedrag, en nodigt kinderen uit om hun unieke persoonlijkheden te omarmen en te vieren.

Voorstelling bijwonen?

De voorstelling is zaterdag 19 oktober van 14.00 - 15.00 uur in De Zoomerij Dieren, Ericaplein 5 in Dieren. De kosten van deze voorstelling bedragen €7,50. Tickets zijn te koop via https://www.dezoomerij.nl/kinderboekenweek of in de vestiging tijdens openingstijden.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.