Kinderen van Basisschool de Akker rennen zich in het zweet voor het goede doel

18 sep , 12:28 Nieuws
sponsorloop de akker
DIEREN - Met rode wangen en grote glimlachen renden de kinderen van Basisschool de Akker op 11 september hun sponsorloop op het terrein van zorgcentrum Beverode. De sponsorloop, georganiseerd in samenwerking met Kinderdagverblijf KSH, had als doel zoveel mogelijk rondjes te rennen om geld in te zamelen voor nieuwe schoolhesjes én het goede doel ‘Kinderen van de Voedselbank’.

Enthousiasme en saamhorigheid

Onder luid gejuich van ouders, verzorgers, familieleden én de bewoners van Beverode, renden de kinderen onvermoeibaar rondjes. Het was prachtig om te zien hoe de jonge deelnemers elkaar steeds weer aanmoedigden om door te gaan. Deze saamhorigheid maakte de sponsorloop tot een groot succes, zowel op sportief als sociaal vlak.

Een mooi bedrag in het vooruitzicht

Hoewel het exacte opgehaalde bedrag nog bekendgemaakt moet worden, was het enthousiasme onder de kinderen en toeschouwers alvast veelbelovend. De opbrengst zal worden verdeeld tussen nieuwe hesjes voor de school en een donatie aan het goede doel ‘Kinderen van de Voedselbank’, een initiatief dat steun biedt aan kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben.

Bewoners Beverode genoten mee

Niet alleen de kinderen, maar ook de bewoners van zorgcentrum Beverode genoten zichtbaar van het evenement. Het terrein was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een vrolijke renbaan, waar jong en oud samenkwamen voor een sportieve en hartverwarmende middag.
De organisatie en de kinderen kunnen trots terugkijken op hun prestatie, waarbij niet alleen de school, maar ook een goed doel gesteund wordt.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.