Lammetjesdag 2023 bij Rhedense Schaapskudde

02 apr 2023, 18:17 Nieuws
eerste lammetje rhedense schaapskudde geadopteerd door max en sjappie 2023 12
rheden.nieuws.nl
RHEDEN - Op 10 april 2023 (2e Paasdag) is het weer de jaarlijkse Lammetjesdag bij de Schaapskooi.
De Hei & Wol groep laat zien wat er gebeurt met een vacht zodra die geschoren is en wat je er dan van kunt maken. Ze bieden deze producten te koop aan en de opbrengst komt ten goede aan de kudde. Tijdens Lammetjesdag gaan ze met de kinderen wol verven.
Natuurlijk zijn er veel meer doe- en knutselactiviteiten voor de kinderen zoals heksenbezems en knapzakken maken, knutselen met echte schapenwol en nog veel meer. Ook de circusschool, de popcornkraam en de clowns treden op. Er kan ook weer geschminkt worden. Vergeet de kruiwagenrace niet of de demonstraties met de schapen en honden.
Voor het volwassen publiek is er ook genoeg te beleven met weer leuke standhouders, die echte Veluwse of streekproducten verkopen. Het Rhedens Fanfarecorps komt de boel opvrolijken met muziek. Ook zijn er hapjes en drankjes te koop.

U kunt ook symbolisch een lammetje adopteren om de kudde financieel te steunen.

Lammetjesdag is op 10 april 2023 van 10:00 tot 16:00 uur.
Om 11.00 uur wordt de dag officieel geopend door wethouder Paul Hofman.
Zij vragen per persoon € 2,- entree. U krijgt daarvoor ook muntjes ter waarde van € 2,- die u kunt besteden aan activiteiten en consumpties.
Let op:
het is niet mogelijk om bij de schaapskooi te parkeren. U wordt verwezen naar de parkeerplaatsen middels de borden. Vanaf de parkeerplaats bij het Bezoekerscentrum is het ongeveer 7 minuten lopen. Kom indien mogelijk lopend, met de fiets of bus.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.