Lammetjesdag bij de Rhedense Schaapskudde, een jaarlijkse traditie!

18 mrt 2022, 7:50 Nieuws
lammetjesdag rhedense schaapskudde 2019 261
RHEDEN - Op 27 maart tussen 10.30-16.00 uur bent u van harte welkom bij de Rhedense Schaapskudde om de 148 nieuw geboren lammetjes te komen bewonderen, en natuurlijk zorgt de organisatie voor veel leuke activiteiten voor jong en oud.
In het najaar hebben veel Rhedenaren hun cheque van de ‘ikbuurtmee’ actie gedoneerd aan de Rhedense Schaapskudde en daarom kunnen de kinderen nu genieten van een heuse circusworkshop.
De Hei&Wolgroep van de organisatie laat zien wat men kan maken van een vacht. Zij geven demonstraties spinnen, kaarden etc. en verkopen ook hun producten. Voor de kinderen zijn er leuke doe-activiteiten, er is natuurlijk een koek en zopiestand.
Een herder geeft die dag regelmatig demonstraties schapendrijven, het IVN verzorgt excursies in de buurt van de schaapskooi en het Rhedens Fanfare Corps komt muziek maken. Er zijn diverse standjes waar u Veluwse producten kunt kopen.
Mocht u nog een lammetje willen adopteren dan kan dat!
Met uw komst steunt u natuurlijk de Rhedense Schaapskudde.
Houdt u er rekening mee dat u moet parkeren op het terrein bij het Bezoekerscentrum Natuurmonumenten want bij de schaapskooi is geen parkeergelegenheid.
Lees ook:
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.