Lezing door Margaret Breukink over koffie en chocolade bij Vrouwen van Nu Dieren

21 sep , 16:10 Nieuws
vrouwen van nu dieren eo
DIEREN - Op woensdag 2 oktober is er bij de Vrouwen van Nu Dieren een presentatie door Margaret Breukink. Zij geeft deze avond een lezing over de geurige wereld van koffie en chocolade.

Koffie

Koffie drinken is een wereldwijde gewoonte en een ritueel tegelijk. Uitdrukkingen als “opkikker”, “bakje troost” en “een kop rechtop” verwijzen naar de stimulerende werking van koffie.

Chocolade

Chocolade bleef lang een luxe product, maar tegenwoordig gaan rond Sinterklaas zo’n 25 miljoen chocoladeletters over de toonbank. De dichter-dominee Peter de Génestet zei anderhalve eeuw geleden al: “Ik zie, liever dan in druk, mijn naam in chocolade!”
De avond begint om 19.30 uur en de locatie is de Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54, te Dieren. De zaal gaat open om 19.15 uur.  De toegang voor leden is gratis. Niet leden betalen € 5,00.
Als u als gast besluit om lid van Vrouwen van Nu Dieren te worden, dan is het lidmaatschap gratis tot 1-1-2025.

Vrouwen van Nu Dieren: Een actieve vereniging voor vrouwen

Vrouwen van Nu is de grootste vrouwenorganisatie van Nederland en heeft in DIEREN een actieve afdeling. De organisatie richt zich op het verbinden van vrouwen, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het organiseren van diverse activiteiten. Vrouwen van Nu Dieren biedt een platform voor vrouwen om samen te komen, kennis te delen en deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.