Halloween spooktocht bij C.V. de Narrenkap op landgoed Biljoen

21 sep , 15:11 Nieuws
halloween spooktocht cv de narrenkap
VELP – Zaterdag 26 oktober 2024 staat weer in het teken van griezelen bij C.V. de Narrenkap. De Velpse Carnavalsvereniging organiseert wederom een spectaculaire Halloween Spooktocht, dit jaar op het prachtige landgoed Biljoen. Tussen 19:00 en 22:30 uur wordt het landgoed omgetoverd tot een waar spookparadijs, met meer dan 50 acteurs die klaarstaan om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen.
Na het succes van de voorgaande edities heeft de organisatie dit jaar de mogelijkheid om 400 deelnemers toe te laten. Kaarten voor de spooktocht zijn nu verkrijgbaar via www.halloweenvelp.nl voor €6,50 per stuk.
In samenwerking met de Gelrepas biedt C.V. de Narrenkap dit jaar ook de mogelijkheid voor minima binnen de gemeente Rheden om deel te nemen. Houders van een Gelrepas kunnen hun beschikbare tegoed gebruiken om een toegangskaart te kopen.
De tocht is toegankelijk voor alle leeftijden, maar de organisatie adviseert om kinderen onder de 8 jaar thuis te laten vanwege de intense beleving van de tocht. Het startpunt van de Halloween Spooktocht is bij het Narrenhuus, gelegen aan De Beemd 3 in Velp. Na afloop van de tocht kunnen deelnemers tot middernacht nagenieten van een hapje en drankje aan de bar.
Voor meer informatie over het evenement en kaartverkoop, kunnen geïnteresseerden terecht op www.halloweenvelp.nl of contact opnemen via [email protected]. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op een grote opkomst voor dit angstaanjagend leuke evenement.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.