Mantelzorgcafé in Dieren: “Zorg met elkaar” op dinsdag 8 oktober

29 sep , 10:09 Nieuws
intermezzo dieren attent zorg en behandeling
DIEREN – Op dinsdag 8 oktober vindt het mantelzorgcafé weer plaats bij Intermezzo aan de Harderwijkerweg 1 in DIEREN. Het thema van deze bijeenkomst is “Zorg met elkaar”. De focus ligt op de toekomst van de zorg en het belang van samen zorgen voor meer leefplezier voor naasten en medemensen.
Tijdens deze bijeenkomst wordt het concept "Zorg met elkaar" toegelicht. De missie is om mantelzorgers en vrijwilligers te ondersteunen en hen het zelfvertrouwen te geven om samen te zorgen voor bewoners en cliënten. Vijf zorgorganisaties uit de regio – Attent Zorg en Behandeling, Stichting Samen Zorgen, Rijnwaal Zorggroep, Liemerije en Innoforte – hebben de handen ineengeslagen om twee inspirerende workshops aan te bieden. Deze workshops richten zich op de omgang met en de basiszorg voor bewoners en cliënten.
Patries Giesberts, mantelzorgcoördinator bij Attent Zorg en Behandeling, zal meer vertellen over de workshops en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen of persoonlijke ervaringen te delen. Neem uw vragen dus gerust mee naar het mantelzorgcafé.
Praktische informatie
  • Datum: Dinsdag 8 oktober
  • Tijd: 09.30 – 11.00 uur
  • Locatie: Intermezzo, Harderwijkerweg 1, DIEREN
  • Kosten: Gratis
Aanmelden kan vooraf via [email protected] of telefonisch op 026-3707070 (op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur). Heeft u thuis opvang of vervoer nodig? Dit kan besproken worden bij uw aanmelding.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lidy Kelderman via tel. 026-3707070.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.