Rommelmarkt Huize Johanna in Dieren succesvol: opbrengst voor gehandicaptenbusje

29 sep , 10:14 Nieuws
rommelmarkt huize johanna in dieren succesvol opbrengst voor gehandicaptenbusje 28 09 2024 1
DIEREN – Op zaterdag 28 september organiseerden de medewerkers van Huize Johanna aan de Vingerhoed 46 weer een rommelmarkt. Het doel van deze markt was om geld in te zamelen voor de aanschaf van een gehandicaptenbusje, waarmee de bewoners vervoerd kunnen worden naar onder andere winkels, ziekenhuizen of familiebezoeken.
Tussen 11.00 en 15.00 uur stroomden vele bewoners, buren, familieleden en kennissen naar de kleine ruimte van Huize Johanna, op zoek naar interessante spullen. Op de najaarsrommelmarkt waren talloze voorwerpen te koop, waaronder zeldzame en unieke vintage items. Hoewel het oorspronkelijke plan was om de markt buiten in de tuin te houden, werd er vanwege de weersvoorspellingen toch gekozen voor een binnenlocatie.
De verkoop verliep goed en er werden veel spullen verkocht. De opbrengst zal een mooie bijdrage leveren aan het goede doel: een busje dat speciaal is uitgerust voor het vervoer van gehandicapte bewoners.
Huize Johanna organiseert in december opnieuw een markt, ditmaal in kerstsfeer.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.