Buurtvereniging Stenfert viert Burendag met succes

29 sep , 10:22 Nieuws
buurtvereniging stenfert viert burendag met succes 2024 1
DIEREN – Op zaterdag 28 september 2024 organiseerde buurtvereniging Stenfert een feestelijke Burendag aan de v.d. Duyn van Maasdamstraat 31. Onder het motto ‘Samen Stenfert Dieren, onze wijk, ons thuis’ waren alle bewoners uit de wijk van harte welkom om samen de dag te vieren.
Om 13.00 uur werden de aanwezigen verwelkomd door Gert, waarna de film Saamhorigheid werd vertoond. Deze film gaf een mooi overzicht van de vele activiteiten die in de afgelopen tijd in de buurt zijn georganiseerd en samen zijn beleefd. Voor het pand waren er aansluitend optredens van Lucienne en Ronald om 14.00 uur, gevolgd door Sylvano, Liam en Rowena om 15.00 uur. De middag werd verder opgeluisterd door clown-muzikant Ronald, die jonglerend en accordeon spelend een prachtig optreden gaf, samen met violiste Marijn Swarte.
Ook wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden was aanwezig en bedankte de organisatie voor de uitnodiging. "Ondanks dat ik niet in Dieren woon, voel ik me zeer betrokken bij jullie activiteiten en voelt het alsof ik 'één van jullie' ben," sprak de wethouder. Ze wenste iedereen nog een gezellige middag toe met de resterende activiteiten.
Voor de kinderen waren er volop activiteiten, zoals een springkussen, schminken, sjoelen, tekenen, kleuren, knippen en verschillende spelletjes. Iedereen kon genieten van diverse hapjes en er was koffie, thee en ranja beschikbaar. De sfeer was feestelijk en de opkomst groot.
Dankzij de inzet van de vrijwilligers van Stenfert en Incluzio werd het een zeer geslaagde Burendag voor iedereen in de wijk.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.