Tweede jaar violenverkoop Rhedens Fanfare Corps en Carnavalsvereniging De Heiknüüters

29 sep , 12:20 Nieuws
tweede jaar violenverkoop rhedens fanfare corps en carnavalsvereniging de heiknuuters 2024 1
RHEDEN – Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2024 vond de jaarlijkse violenverkoop plaats, georganiseerd door Cv. De Heiknüüters en het Rhedens Fanfare Corps. Dit evenement bood een mooie gelegenheid om de tuin op te fleuren met winterviolen en tegelijkertijd twee Rhedense verenigingen te steunen die de handen ineen hadden geslagen.
De verkoop startte op vrijdag 27 september van 12.00 tot 20.00 uur en liep door op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Het clubgebouw van het Rhedens Fanfare Corps, gelegen aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden, was het middelpunt van de actie. Bezoekers konden kiezen uit een breed scala aan violen in verschillende kleuren, en zowel groot- als kleinbloemige varianten waren beschikbaar.
De violen konden vooraf besteld worden via een bestelformulier dat huis-aan-huis verspreid was, of digitaal via de website. Voor wie de violen niet zelf kon ophalen, was er een bezorgservice beschikbaar in Rheden en De Steeg tijdens de verkoopdagen.
Dankzij de samenwerking tussen Cv. De Heiknüüters en het Rhedens Fanfare Corps werd de jaarlijkse violenverkoop opnieuw een succes, met vele enthousiaste inwoners die hun tuinen klaarstoomden voor de winterperiode.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.