Muziekvereniging Wilhelmina presenteert Volwassen Leer Orkest tijdens Jubileumconcert

19 mei , 16:06 Nieuws
beverode muziekvereniging wilhelmina spankeren 3
DIEREN/SPANKEREN - Op zaterdagavond 25 mei organiseert muziekvereniging Wilhelmina Spankeren haar 110-jarig Jubileumconcert in de Ontmoetingskerk te Dieren.
Tijdens het concert zullen het fanfareorkest, het opleidingsorkest en het Volwassen Leer Orkest van muziekvereniging Wilhelmina muziek uitvoeren met als thema sciencefiction.
Met dit concert viert de Spankerense vereniging haar 110-jarig jubileum en presenteert daarbij het nieuwe Volwassen Leer Orkest. Het Volwassen Leer Orkest staat onder leiding van Amanda van der Veer en bestaat uit 25 volwassenen die in 10 weken een instrument hebben leren spelen. Tijdens het Jubileumconcert kan het publiek deze enthousiaste groep horen spelen.
Het fanfare-orkest staat o.l.v. dirigent Chiel Zomer, het opleidingsorkest en het Volwassen Leer Orkest o.l.v. Amanda van der Veer. Het belooft een mooi concert te worden, aldus de vereniging.

Informatie

  • Het jubileumconcert wordt gehouden op zaterdagavond 25 mei in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 te Dieren.
  • De toegang voor volwassenen is € 8,- Kinderen t/m 12 jaar € 4,-.
  • Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.
Vindt u muziek maken leuk? Wilt u of uw kind ook leren muziek maken? Vraag dan om informatie en/of een gratis proefles via het secretariaat. Informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook, de website www.wilhelmina-
spankeren.nl
of email: info@wilhelmina-
spankeren.nl
.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.