Vijfjarig Jubileum van Calisthenics Sportpark in Spankeren

19 mei , 14:39 Nieuws
vijfjarig jubileum van calisthenics sportpark in spankeren 18 05 2024 1
rheden.nieuws.nl
SPANKERENZaterdag 18 mei 2024 werd het vijfjarig bestaan van het Calisthenics Sportpark aan de Van Rensselaerweg 2 in Spankeren feestelijk gevierd. Oprichter en initiatiefnemer Rico Mesa had sportatleten uit heel Europa uitgenodigd om dit bijzondere jubileum samen te vieren met een spannende battle-wedstrijd.

Een Internationaal Gezelschap

Om 11:00 uur verzamelden zich vele sporters op het Calisthenics Sportpark, waar zij welkom werden geheten door Rico Mesa. "Ik ben blij dat zovelen hier bijeen zijn gekomen," sprak Mesa. "Ik zie sporters uit Duitsland, Polen, België, Joegoslavië, Hongarije en natuurlijk ook hier uit de buurt. Allemaal van harte welkom. Om 11:30 uur starten we met de battles, waarbij atleten uit de wereldtop laten zien wat er allemaal mogelijk is. Let's go!"

Spectaculaire Battles

De internationale atleten gaven een indrukwekkende show weg tijdens hun battles, waarbij kracht, vaardigheid en uithoudingsvermogen centraal stonden. Het was een spannende competitie met als doel te bepalen wie de beste atleet is. Het publiek genoot zichtbaar van de spectaculaire prestaties van de deelnemers.

Een Geslaagd Evenement

Het evenement werd goed bezocht en was mede dankzij het mooie weer een groot succes. Rico Mesa, die zelf tot de top 15 van de wereld in calisthenics behoort, organiseerde de dag. "Op naar het volgende lustrum,"
aldus Mesa, die terugkijkt op een zeer geslaagde dag.
Het Calisthenics Sportpark in Spankeren blijft een belangrijke plek voor sporters uit de regio en daarbuiten, waar men kan trainen en elkaar kan inspireren.

Lees ook:

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.