Na lang eten werd de moord opgelost in La Maison Du Steeg

10 apr 2022, 13:38 Nieuws
na lang eten werd de moord opgelost in la maison du steeg 1
DE STEEG - Vrijdagavond 8 april was het eindelijk zover. Na het meerdere keren moeten verplaatsen vanwege Corona, kon nu de premiere plaatsvinden van het eerste moorddiner van Tante Pollewop Events in restaurant La Maison du Steeg.
Alle gasten die zich opgegeven hadden voor dit moorddiner werden deze avond om 19.00 uur van harte welkom geheten. De moord werd zo’n 10 minuten na aanvang van de gasten gemeld, door mooi acteerwerk van de bediende, de kokin en alle andere acteurs.
Rechercheur F. van Pijkeren kwam ten tonele, en stoorde vervolgens met zijn recherchewerk de gasten. Na 15 minuten onderbrak hij het diner zelfs om verslag te brengen van de vorderingen van het onderzoek. Aan eind van de avond kwam hij met een oplossing, geholpen door de aanwijzingen van de aanwezige gasten. De moordzaak werd rond 21.30 uur na het nuttigen van het toetje afgerond en opgelost door de rechercheur F. van Pijkeren.
De gasten lieten na afloop weten een leuke gezellige en soms lachwekkende avond te hebben gehad, die zeker voor herhaling vatbaar is.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.
na lang eten werd de moord opgelost in la maison du steeg 53 1
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.