Nieuwe deelnemers theaterkoor Music for All van harte welkom

19 dec 2023, 11:10 Nieuws
theaterkoor music for all
DIEREN - Op maandagavond komt theaterkoor Music for All bij elkaar in Theothorne in Dieren. Met een fijne groep zingen en acteren we en zetten we steeds een stapje verder in het muziektheater.
We werken ieder jaar toe naar een voorstelling. De volgende is gepland voor najaar 2024. Deze keer met onze nieuwe muzikaal en creatieve leider Laura Geurts. Wij schrijven onze stukken zelf bijvoorbeeld aan de hand van een bestaand verhaal. Vanuit die basis bouwen we aan onze voorstelling.
Iedereen bepaalt zelf hoever die wil gaan. De één heeft namelijk wat meer met zang, de ander met theater. Door samen te zingen, acteren, hard te werken maar vooral ook veel te lachen krijgen we op maandagavond een flinke dosis energie en positiviteit voor de rest van de week!
Wij zouden het leuk vinden als ook jij mee komt doen. Het is mooi als de groep groter wordt én je krijgt er een heleboel voor terug. Dus, ben je op zoek naar een fijne positieve activiteit of heb je door drukte van werk en gezin nooit echt tijd voor jezelf? Kom eens langs en ervaar hoe het bij ons is. Je zult er geen spijt van krijgen.
Een avond komen kijken, meedoen of meer informatie? Mail Karin op: [email protected] .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.