Nostalgische kermis brengt gezelligheid naar verzorgingshuis Rhederhof

22 sep , 12:38 Nieuws
nostalgische kermis brengt gezelligheid naar verzorgingshuis rhederhof 2024 0
RHEDEN – Op zaterdag 21 september organiseerde de activiteitencommissie van Rhederhof, samen met vele vrijwilligers, een nostalgische kermis voor de bewoners, familieleden, kennissen en buurtbewoners. Het evenement vond plaats op het voorplein van verzorgingshuis Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg en was een groot succes.
De kleinschalige kermis begon om 11.00 uur met een muzikaal optreden van het Rhedens Fanfare Corps. Tijdens dit optreden presenteerde het fanfarekorps het muziekstuk Harmonie Vereint, dat speciaal door Rhederhof was geschonken. Het optreden eindigde om 12.00 uur met een uniek moment: het fanfarekorps speelde hun laatste stuk vanuit de nostalgische rolstoel-draaimolen, wat veel bekijks trok van de aanwezigen. "Dit zie je toch nooit, een muziekkorps in een draaimolen!", klonk het uit het publiek.
Naast het bijzondere muzikale optreden was er voor jong en oud van alles te beleven op de kermis. Bezoekers konden meedoen aan klassieke kermisspellen zoals touwtje trekken, eendjes hengelen, ballen gooien en prijzen pakken met de Coin Pusher. Daarnaast konden kinderen snoep scheppen en genieten van suikerspinnen, terwijl iedereen zich tegoed deed aan heerlijke poffertjes. Al deze activiteiten waren gratis te doen met een stempelkaart.
Op het gezellige terras genoten de bezoekers van koffie, thee, frisdrank en lekkere hapjes, terwijl op de achtergrond een ouderwets draaiorgel voor nostalgische klanken zorgde.
De bewoners en bezoekers hebben volop genoten van deze zonnige dag vol vermaak en gezelligheid. Dankzij de inzet van de vrijwilligers en het mooie weer werd het een dag om niet te vergeten.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.