Ode aan de eerste liefde-festival in de Bibliotheek Dieren

29 mrt 2022, 11:08 Nieuws
2021 10 09 duurzaamheidsmarkt bibliotheek dieren druk bezocht 14
DIEREN - Beleef de 87e editie van de Boekenweek van 9 tot en met 18 aprilin de Bibliotheek Dieren. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. Dit jaar is het thema ‘Eerste liefde’.

Het thema ’Eerste liefde’

We hebben er vast allemaal herinneringen aan, die allereerste liefde. Er ging een wereld voor je open vol spanning en euforie, maar ook vol onzekerheid en verdriet. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. En waar vind je meer dichters en de schrijvers dan in de bibliotheek? Kom naar de Bibliotheek Veluwezoom en leen een boek van een van jouw favorieten.

Ode aan de eerste liefde-festival

Ook brengt de Bibliotheek Veluwezoom een eigen ode aan het Boekenweek-thema ‘Eerste liefde’. Samen met Cultuurbedrijf RIQQ organiseert de Bibliotheekzondag 10 aprilvan 14.00 tot 17.00 uur een festival waarin flirt-relatiecoach en theatermaakster Saskia Paulissen een interpretatie geeft van het boek ‘Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen’. Het boek laat zien hoe komt dat je met lichaamstaal iets anders uitstraalt dan je zelf denkt. Het gaat over duimvertoon, de tunnelvisie van mannen, het miniroksyndroom, pluisjes plukken, de cowboypose en territoriumdrift bij automobilisten.
saskia profiel groot
Saskia Paulissen maakt je bewust van je eigen lichaamstaal, geeft workshops flirten en beantwoordt vragen. Jazz- en soulband FunkedUp treedt op, er zijn lekkere drankjes, een boekenstand van Jansen & de Feijter en is volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tussen de boeken in de Bibliotheek.
Hoe, wat, wanneer
Het festival vindt plaats in de Bibliotheek Dieren, Ericaplein 5, zondag 10 april van 14.00- 17.00 uur. Aanmelden mag, maar is niet verplicht. Dat kan via de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76 of via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De kaarten kosten € 15,00 voor niet-leden; € 10,00 voor leden met een standaard abonnement. Plusleden kunnen gratis deelnemen aan het festival.
Lees ook:
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.